Σχετικά με μας

Η πολύχρονη εμπειρία, το ταλέντο και το μεράκι των ανθρώπων που στελεχώνουν τη MERKOURI έχουν αναδείξει την δημιουργία ψηφιακών και αναλογικών άλμπουμ σε τέχνη.

MERKOURI Albums Exhibition Stand

Τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν πρωτότυπα άλμπουμ από ξύλο, ειδικές δερματίνες, σε ποικιλία χρωμάτων και συνδυασμούς διαφόρων συγχρόνων υλικών. Επίσης πρωτοπορεί στη δημιουργία και παρουσίαση μοναδικών ψηφιακών άλμπουμ σχεδιάζοντας τα με έναν ιδιαίτερο και δημιουργικό ύφος, σε ποικιλία διαστάσεων και επιτυγχάνοντας ταχύτατη παράδοση.

Το ατελιέ της εταιρείας συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες προμήθειας υλικών εσωτερικού και εξωτερικού, εισάγοντας τα πλέον ποιοτικά υλικά και εξάγοντας άλμπουμ σε Ισραήλ και Κύπρο.

Η εταιρεία MERKOURI έχει εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα πλαστικοποίησης και βιβλιοδεσίας, ελέγχοντας έτσι όλα τα στάδια παραγωγής κάθε άλμπουμ. Η προσωπική επαφή με το πελάτη και ο σχολαστικός έλεγχος του αποτελέσματος έχει οδηγήσει την MERKOURI στη κορυφή της προτίμησης των φωτογράφων.

H ευελιξία στο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών, την έχει κατατάξει στην κορυφή μεταξύ των εξειδικευμένων στη φωτογραφική παρουσίαση οίκων.